måndag 1 augusti 2016

Swosch...



Det känns som helgen försvann i ett enda swosch. I lördags gjorde vi Nässjö på förmiddagen med både lek i Nässjö stadspark och shopping och avslutade med lunch på Asia Palace. Eftermiddagen spenderade vi med att måla åter måla, men rödfärg är tacksamt. Resultatet blir fint och det är smidigt att måla.

Under söndagen rymde jag hemifrån. Det blev destination Moheda. Olofs Handelsbod besökte vi först. Ett ställe som rekommenderas! Mycket saker, bra priser och inte så hysteriskt som Östregård Antikt och loppmarknad . I Östregård var det väldigt lång kö in. Har nog aldrig behövt köa in på en loppis. Så det var lite sisådär. Inte kul att liksom knappt kunna röra sig inne heller, men några fynd blev det. Är ju ute efter lite "Retro" prylar. 



Väl hemma så hade sambon fixat grillat till middag så det var bara att sätta sig till bords. Tummen upp för det :) Precis vad jag behövde och kvällen ägnade vi åt att måla ett par timmar. Så nu är det bara det vita kvar som jag har tänkt att fixa en del under dagen. 

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...