söndag 7 augusti 2016

Glass i stora lass och en firre!


Imorgon kallar plikten åter. Idag har vi verkligen försökt att suga det sista ur semestern. Jag började dagen med att leta två förrymda ponnier som återfanns hos ena grannen. Läste sen i min dagbok och insåg att de hade rymt precis för ett år sedan så en gång till sen är det väl tradition. Tror bestämt att nästa år får de sova natten i stallet istället ;)


Det har målats det sista på vårt garage. Maja och jag pimpade lekstugan och lekte glasskiosk bland annat. Vi var en sväng i Nässjö där vi inhandlade en ljusslinga till lekstugan, men även en dörrmatta också liksom en hasp till dörren.



Ikväll tog hela familjen en tur och fiskade vilket resulterade i en liten abborre. Maja passade mest på att äta blåbär och samla diverse kottar med mera. Efter en stund började det regna så begav vi oss hemåt. Så nu tänker jag intaga kvällsmat i uterummet med en drös tända ljus. Det är livskvalité det!

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...